Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Responsive image

Nytt konto på Instagram!

Published 2017-10-31 21:03 by Sara Olsson

Vi MT-studenter har nu ett eget Instagramkonto, wiho! Följ medieteknik_student för att ta del av studentlivet från olika vinklar. Vill du visa hur det ser ut från ditt håll? Skicka då ett meddelande till studentkontot eller prata med oss i styrelsen.... Read more!

Pluggstuga 16 oktober

Published 2017-10-11 07:33 by Sara Olsson

På måndag är det självstudiedag i schemat och styrelsen bjuder in MT-sektionen till pluggstuga hela dagen. Välkomna att droppa in i TP51 och TP53 från och med klockan 8 så pluggar vi järnet fram till 17. Det kommer att bjudas på kaffe och saft.... Read more!

Responsive image

Exjobbserbjudanden på Sectra

Published 2017-10-09 09:08 by Pontus Arnesson

Nu kommer här fem grymma exjobbserbjudanden för dig som går i femman. Hoppa in på länken nedan för att läsa mer om vad de har att erbjuda! https://drive.google.com/drive/folders/0B5QFWHl91Z3YTUg4Tjl4anZnc0k?usp=sharing... Read more!

Responsive image

LiU Formula Student söker medieteknikstudenter för filmuppdrag

Published 2017-10-09 08:16 by Sara Olsson

“Hej alla medieteknikstudenter! LiU Formula Student är ett projekt på LiU där vi bygger en Formula-bil som vi sedan tävlar med i den globala serien Formula Student. Vi har en idé/önskan att göra en kortare film kring bilen som vi sedan kan använda till avtäckningen av bilen i maj månad samt även kunna lägga ut på hemsida och social medier. Med andra ord det är en film som... Read more!

Responsive image

Sektionernas dag 2017

Published 2017-10-02 18:56 by Sara Olsson

Torsdagen den 12 oktober är det dags för Sektionernas dag! Mellan klockan 11-13 kommer alla sektionerna stå mellan husen, med fika och dryck samt lite olika aktiviteter. Kårerna kommer även finnas på plats under dagen och de bjuder på kaffe. På kvällen håller sektionerna tillsammans en gemensam pub med quiz på Trappan. Det kommer att vara märkesförsäljning från alla sektioner... Read more!

Responsive image

Uppdatering av Medieteknik.nu

Published 2017-10-02 18:51 by Sara Olsson

Nu ges det möjlighet att få vara med och påverka den stora uppdatering av sektionshemsidan som ska göras. För en hemsida som uppskattas av sektionen krävs det såklart att den möter de behov och önskemål som finns, vilket blir enklare om vi får er hjälp med synpunkter och idéer. Svara gärna därför på denna enkät . Det finns även möjlighet att anmäla sig till den... Read more!

Responsive image

Exjobbskväll på SICK IVP!

Published 2017-09-07 17:14 by Emma Weberyd

För dig som pluggar sista året, missa inte Exjobbskvällen på SICK! SICK Linköping utvecklar mjukvara till höghastighetskameror och visionssystem. Vi fokuserar på allt från inbyggda system till avancerad bildbehandling, intuitiva användargränssnitt och 2D/3D visualisering. Låter detta intressant? Kom till vår exjobbskväll för att få höra vilka exjobb vi erbjuder, en demo av... Read more!

Responsive image

Exjobba med självkörande bilar hos Autoliv

Published 2017-09-02 21:09 by Pontus Arnesson

Under våren 2018 finns det spännande möjligheter att göra exjobb på Autolivs featureavdelning! Avdelningen arbetar med att utveckla funktioner för kamerabaserade säkerhetssystem inom något eller några av områdena objektdetektion, 3D-detektion, målföljning och kamerakalibrering. Dessa funktioner ingår i system för exempelvis automatisk körning, nödbroms eller viltvarning i... Read more!

Kapero delar ut 15 000 kronor till bästa examensarbetet

Published 2017-08-16 11:16 by Sara Olsson

Har du nyligen slutfört ditt examensarbete? Kaperostipendiet på 15 000 kronor delas ut till bästa examensarbete på masternivå inom Medieteknik i Sverige. Det enda du behöver göra är att skicka in ditt färdiga examensarbete senast den 31:a augusti. Varför inte ge det en chans? Lycka till! Läs mer här... Read more!